Stjernetegn …

For nogen tid siden fik jeg tilsendt en tekst om hvordan to specifikke stjernetegn passede sammen som par og det fik mig til at tjekke efter mht. to af mine tidligere forhold og jeg må indrømme at jeg blev noget overrasket for der stod – surprise – at vi ikke passede sammen som par og det kunne jeg jo kun give dem ret i.

Så måtte jeg læse om mit eget stjernetegn og der står flere ting som jeg er helt enig i at det er sådan jeg er, og andre ting er sådan jeg har været og igen nogle ting som jeg ikke er enig i.

Mht. frihedstrangen kontra at jeg primært kun har været i meget lange forhold, så må man kunne definere frihed på mange måder tænker jeg. For jeg har intet imod at være bundet følelsesmæssigt til et andet menneske og have et tæt og nært fællesskab og hverdag sammen, men jeg har brug for at kunne være fri til at være den person jeg er og så værdsætter jeg økonomisk frihed.

Der står bl.a. også at vandmanden har brug for tid til at kunne binde sig følelsesmæssigt fordi tillid er alfa og omega for vandmanden og det kan jeg nikke genkendende til. Det med at tillid er vigtigt, det at kunne stole på et andet menneske og at denne er ens tillid værd, det er noget der tager tid at føle sig tryg i og det kræver noget af vandmandens partner.

Og hvis du har fulgt med på min side her, så ved du at jeg ofte har vendt tilbage til begrebet tillid i flere former som f.eks. ærlighed, integritet, troskab, ansvarstagen, ligeværd etc. Så det kommer nok ikke bag på dig, at det har en stor betydning for mig. Jeg oplever så at tillid har en stor betydning for ganske mange mennesker uanset stjernetegn, hos mig er det så en af mine primære værdier og noget der virkelig vil være en dealbreaker i et forhold sammen med enkelte andre ting.

Og hvad kan jeg så bruge det her til – hvad kan nogen bruge det her til – for mig er det en tanke om at der måske er mere mellem himmel og jord end vi lige aner, at ved at der er disse stjernetegn må det indikere at vi mennesker har et dybfølt ønske om at forstå os selv og hinanden, at vi også har brug for at putte ting og hinanden i kasser, måske fordi det kan give en form for tryghed eller fordi det bare gør det nemmere blot vi ikke fastlåser hinanden i disse kasser uden plads til at kunne rykke sig, kunne udvikle sig.

Jeg har læst om stjernetegn her: https://horoskoper.net/vandmanden

Læs også:

/ Jannie Nielsen

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.