Sådan er de utro netdatere

Victoria Milan har begået en statistik…

Ha ha ha, hvor er det bare sjov læsning. if you succeed

Victoria Milan, utro-datingsiden har lavet en undersøgelse omkring hvordan deres brugere er, hvordan en utro netdater opfatter sig selv og det er virkelig sjov læsning, hvis ikke lige at det var fordi det er så ganske trist.

Nu er jeg noget forudfattet her, for jeg tror at langt de fleste af de der er utro og som har oprettet en profil på en utro-netdatingside og søger noget uforpligtende (læs mit indlæg “Uforpligtende min bare“), de er ikke åbne omkring dette overfor deres partner eller ægtefælle, de har ikke fortalt det og måske lavet en aftale omkring utroskaben som begge kan og vil leve med, eller i hvert fald givet deres partner en valgmulighed for om de kan og vil leve med dem, hvis de nu ønsker at være utro – for så ville det jo ikke være utroskab

– og det tager jeg ikke ud af den blå luft, for jeg var undercover på Victoria Milan for nogle år siden som du kan læse om i mit indlæg Utro(lig) kærlighed.

Og alligevel er der hele 46 % der opfatter sig selv som ærlig, 43,7 % som åben, 42,3 % som betænksom, 37 % som empatisk og så er der 45 % der opfatter sig selv som humoristisk – og lige det sidste her omkring humor, det kan jeg da kun give dem ret i, med de andre betegnelser de giver sig selv, så må de jo være voldsomt humoristiske.

Der er faktisk blot 3,3 % som opfatter sig selv som konfliktsky, er det ikke bare humor, kan du se ironien?

Hvis man var åben og ærlig som betænksom og empatisk så var man da ikke utro og man oprettede da heller ikke en profil på en datingside når man er i forhold, så hvor hopper kæden egentlig af henne?

Er det selvbedrag af højeste karat, hvad pokker kan man bilde sig selv ind, for at kunne se sig selv i øjnene og samtidig mene at man er åben, ærlig, betænksom og empatisk for det er man da bestemt ikke, hverken over sin kæreste/ægtefælle eller sine børn.

Okay – nu kom jeg af med noget luft, du kan selv læse artiklen her fra Berlingske ”Sådan er de utro netdatere”.

Naturligvis kan der være mange grunde til utroskab, men ingen af dem holder efter min overbevisning.

For hvis den grund man havde reelt holdt vand, så var der jo ikke nogen grund til at være utro, for så var det noget som man kunne tale med sin partner omkring.

Utroskab bunder ikke i andet end utroværdighed, ubetænksomhed og egoisme sammen med konfliktskyhed og dovenskab, når man gerne vil lægge energi i løgne, hemmeligheder og bruge energien på et andet menneske i stedet for at bruge samme energi på det forhold man er i og på den partner man har i forvejen.

Jeg ville virkelig ønske, at disse mennesker vågnede op, og ikke bandt sig selv ind i det her spind af løgne og hemmeligheder, som i den grad vil gøre deres nærmeste ondt og på sigt måske endda også dem selv, for der er store konsekvenser i dette.

Kom lige til at tænke på et interview med terapeut Martin Østergaard, som fortalte i Aftenshowet at han havde haft en klient som bl.a. havde sagt, at hvis han havde vidst at de to elendige knald på et kedeligt hotelværelse ville have bragt al den her smerte med sig, så havde han aldrig gjort det…

Så jeg vil opfordre til, at man i stedet gør noget for det forhold man er i, eller at man kommer ud af forholdet med venskabet og respekten for hinanden i behold, inden man gør hinanden unødig mere ondt.

Den her utroværdighed, at man tager det valg at leve i uærlighed overfor sig selv og sin partner uden tanke for konsekvenserne, og for det som man på denne måde vælger til sin personlighed, det synes jeg skisme er rigtig ærgerligt.

”Græsset er grønnest lige dér hvor du vander det”

Jannie Nielsen Hansen / LoveRoad.dk

Uforpligtende min bare

Har du hemmeligheder?

Utro(lig) kærlighed

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Sådan er de utro netdatere

  1. Pingback: Hvornår er utroskab ok? |

  2. Pingback: Elsker eller elskerinde |

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.