Masser af sex

Kære mand.

Vil du gerne have masser af sex, med din kæreste-kone?

Nu, og om to, fem, ti, tyve år?

Så skal du se at komme ud af træskoene og løfte blikket mod verden set fra din kvindes vinkel… for kvinders seksualitet er generelt meget mere afhængig af hvordan de har det i forholdet end mænds seksualitet.

Når man er nyforelskede, så er det ofte nok at tænde hende, ved at sende en SMS om at man savner hende.

Når det er blevet hverdag, har kvinder også behov for at føle sig trygge og værdsatte i forholdet og det skal manden tage ansvar for, udover at huske at flirte med hende og sende hende en sød besked i ny og næ.

“The sweetest things you can do for your woman are the little things that let her know she’s in your heart and on your mind” / ukendt

Hvis han altså ønsker at tage ansvar for forholdet og holde gnisten ved lige.

“Det siges at mænd godt kan lide jagten, at fange kvinden ind, men hvor mange er så mand nok, til at holde hendes og sin egen interesse ved lige? /Jannie Nielsen Hansen

For kvinder generelt så hænger hoved og hjerte sammen og når der er ro dér, så er sexlysten større. Hvis hun har meget at spekulere på, hvis hun ikke føler sig tryg i forholdet eller der er en dårlig stemning i hjemmet eller imellem jer, så vil hendes lyst til dig være meget meget lav.

Hun kan godt bide det i sig, fordi hun netop også har behov for sex og nærhed, men bliver det ikke bedre, så vil der gå længere og længere tid i mellem at hun tager initiativet til sex for til sidst at miste lysten til dig og til forholdet.

For og for-forspil

Kvinder har generelt brug for forspil og for-forspil – og hvad er så det?

At køre hånden op og ned af hendes ryg i en halv time og så skulle hun være klar? Nope.


For-forspil er hvordan man har det sammen i hverdagen, at man er fælles om at få den til at hænge sammen og giver plads til hinanden og ikke mindst prioriterer hinanden. For-forspil er også at flirte og røre ved hinanden, at smile og grine sammen, at sidde tæt sammen i sofaen at føle sig tryg ved hinanden, at hun kan stole på dig.

Forspil er at udforske og være nysgerrig på hinanden. Er du klar over hvorfor kvinder er så vilde med at blive masseret? Det er fordi at hun bliver rørt ved. Kvinder vil gerne røres ved over hele kroppen, vil gerne leges med og tirres.

Hold dig langt væk fra klitoris og hele skedeindgangen før det er ved at være tid til næste step i legen, men området omkring skedeindgangen er særligt følsomt, inderlårene, nakken, brysterne, skuldrene, fødderne, lårerene, balderne – er der noget jeg har glemt, så husk blot på hele kroppen, så er du ikke gået helt galt i byen.

Vis at du elsker og begærer hende, ved at røre ved hende blidt og fast og se hende dybt i øjnene.

Og det er jo ikke fordi at hele kroppen skal udforskes hver gang, du skal blot være bevidst om at hun er meget meget mere end de sædvanlige tre steder du bevæger dig på og hun vil få meget mere ud af at elske med dig og dermed have større lyst til dig og til at have sex med dig oftere.

Det gælder naturligvis også omvendt, mænd kan dog generelt godt hive konen op på spisebordet til en quickie efter en dag med dårlig stemning i hjemmet, det kan de fleste kvinder ikke med og hvis de gør det, vil de ofte være kede af det indeni bagefter, fordi det ikke hænger sammen i hoved og hjerte for dem.

Kvinder kan sagtens have stor sexlyst

Men det er ikke sikkert, at det er manden hun har lyst til, hvis forholdet ikke er trygt for hende og hun ikke føler sig værdsat og anerkendt.

Det behøver ikke at betyde at hun er utro eller står med det ene ben ude af forholdet, men det er klart et faresignal, medmindre hun har fortalt dig, at hun absolut ikke er interesseret i sex og nærvær,  det er en helt anden snak og disse kvinder er derfor ikke med i dette indlæg.

Det er derfor vigtigt for kvindens sexlyst i kærlighedsforholdet, at manden tager ansvar for forholdet og for sig selv. At hun kan være tryg ved, at hun ved hvem han er, hvad han står for og ikke mindst at han efterlever det. At han åbner sig for hende, er ærlig, anerkender og værdsætter hende. At hun oplever at han vender sig til og ikke fra hende.

Det gælder naturligvis begge veje. Mænd har også i høj grad brug for at være tryg, anerkendes og værdsættes, det er ikke forbeholdt kvinder – kvinders seksualitet er blot i højere grad afhængig af det.

Har du glemt det?

I et længerevarende forhold, kan det også hænde at man glemmer at lade målet for sex være nærvær og intimitet, at give og modtage nydelse, hvor orgasmen er en bonus.

I stedet ændrer man målet til at være at få orgasme, og nærværet bliver en biting, som man ofte glemmer, og så bliver sex kedeligt, særligt for kvinder som sagtens kan lide hurtig intens sex, men kun hvis der ellers også er nærvær og intimitet i sexlivet.

Da man var nyforelsket, var man vild med at røre ved hinanden, man kunne slet ikke lade være – det skal holdes ved lige og det gør man kun ved at blive bevidst om det og ikke lade fraværet af berøringen blive en dårlig vane i forholdet.

Er du kedelig at elske og dermed at elske med?

Kvinder kan godt kede sig, når sexlivet bliver ensformigt, når manden glemmer at hun er en stor erogen zone der bare gerne vil røres ved fra top til tå, og det ikke kun er de sædvanlige tre steder, for lige at tjekke efter om hun er klar, og de samme to stillinger uden variation.

I et forhold kan der sagtens være perioder med knald på og mere stille perioder hvor sexlysten ikke lige er på det højeste, men man skal stadig huske at holde for-forspillet ved lige, så er det langt nemmere at nå til forspillet når der igen er klar til en periode med knald på.

Men når han glemmer at være nærværende at åbne sig for hende og betro sig, når han glemmer at lette sig fra sofaen og tage initiativ til fælles oplevelser, når han glemmer at holde sig attraktiv og interessant for hende, når han dropper at vise interesse for det hun interesserer sig for, at lytte til hende, når han har fokus på de negative ting og ikke bakker hendes glæde op og dermed bliver en enerigtapper og ikke en energibooster for hende, ja, så kan det godt gå udover kvindens lyst til ham og til forholdet.

“Græsset er grønnest lige dér hvor du vander det” /Ukendt

Nyforelsket efter ti år sammen?

Når man er nyforelsket så kommer det bare så let til én, man er nysgerrig på og om hinanden, man lytter, griner, flirter og rør ved hinanden, man sender søde beskeder og mails, man gør hvad man kan for at være mest muligt sammen, man tager steder hen sammen, man holder i hånd og ser hinanden dybt i øjnene.

Det kan man sagtens tage med sig i ægteskabet, hvorfor dog efterlade det i forelskelsen og ikke lade det være en del af kærligheden. Alle mennesker udvikler sig og ændrer sig og vi bør derfor være nysgerrig på hinanden igennem livet og ikke blot som en lille del af det.

Jeg er ikke som jeg var for 10 år siden, er du? Man kan blive ved med at opdage og genopdage hinanden, hvis man vil udvikle sig sammen og ikke ikke fra hinanden.

Synes du at du gør alt dette, uden at sexlivet følger med, så skal du se at få dig en snak med kvinden i dit liv, for så er hun enten ikke interesseret i sex eller i dig. Og naturligvis gælder den begge veje, kvinder skal også tage deres ansvar for et kærlighedsforhold MED sex, som mænd skal tage ansvar for at have sex i et forhold MED kærlighed.

For sex er en stor del af at have et kærlighedsforhold også for kvinder hænger det sammen, kvinder har også brug for at føle sig begæret, brug for intimitet og nærvær.

Jeg tror på at mænd med personlig integritet har et bedre kærlighedsforhold og får mere sex med sin kvinde for det giver troværdighed og tryghed i forholdet, som gør at kvinden vil give sig hen til sin mand, igen og igen og igen… at han bliver MANDEN i hendes liv.

“Tag de gode vaner fra forelskelsestiden med ind i ægteskabet” / Jannie Nielsen Hansen

Du får mere og bedre sex ved at lægge din energi og nærvær i dit kærlighedsforhold, det vil give dig et meget større udbytte og holdbart fremtidsperspektiv for et godt kærlighedsforhold med masser af god sex nu og om to, fem, ti og tyve år.

PS! Kære mand – Hvis du ikke ønsker masser af sex i dit kærlighedsforhold, hvis du ikke ønsker at bruge tid og energi og egentlig bare ikke gider, så er du ikke i det rigtige forhold eller måske endnu mere sandt – Du er ikke i den bedste udgave af dig selv, for et forhold skal plejes og er ikke en sovepude.

“Tag et valg for dit forhold, hvis du ikke er en aktiv deltager i og for forholdet, så bør du hellere vælge at være en aktiv single” / Jannie Nielsen Hansen

Jannie Nielsen Hansen / LoveRoad.dk

Menuoversigt:

 1. Forside
 2. Blog
 3. Personlig udvikling – Selvindsigt – Vaner og mønstre – Intuition
 4. Kærlighed – Forelsket
 5. Utroskab – Er du utro? – Når din partner er utro… – Jalousi – Åbent forhold – Skilsmisse
 6. Sex – Lidenskab
 7. Inspiration – Links
 8. LoveRoad produkter
 9. Brevkasse – Åbne breve
 10. Bag LoveRoad
 11. Kontakt
Dette indlæg blev udgivet i Sex og samliv. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Masser af sex

 1. Pingback: Maskulin og feminin |

 2. Pingback: Hvorfor dog være autentisk? |

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.