Julefrokost, julesild og julevild

Glædelig jul 

Er det bare lidt mere i orden at knalde kollegaen på kopimaskinen fordi det er jul?

Nej da, naturligvis ikke og dog, nogle oplever at juletiden rykker deres grænse for hvad de selv må til diverse julefrokoster, hvor de naturligvis ikke har rykket grænsen for hvad deres partner må, tsk tsk tsk.

Kunne her længe fortælle om troværdighed, men men men…

Medierne skriver jo også stolpe op og stolpe ned om utroskab i tilknytning til julefrokoster, så man kunne jo næsten fristes til at tro at det var helt normalt og måske endda så også helt i orden?

Kunne være lækkert hvis de i stedet for gik efter historien om at juletiden er tiden hvor man går efter nærheden og glæderne i ægteskabet og mer i den dur.

Men ved at skrive så meget om det og dermed gøre det til noget “normalt” og så måske også mere ok, så har de jo også en hel masse historier om skilsmisse og lignende de så kan skrive om til foråret.

Men det er slet slet ikke hvad dette indlæg vil omhandle, næh nej.

Jeg undrer mig over forskellige artikler jeg har læst om hvad man som ægtefælle/kæreste skal gøre for at afholde sin ægtefælle fra at være  utro til julefrokosten og det er virkelig hård kost.

  • Giv din kæreste en ordenlig omgang i høet aftenen før og også gerne om morgenen inden
  • Sørg for op til julefrokosten hele tiden at være sød, smilende og lækker
  • Sørg for en god atmosfære i hjemmet
  • Værdsæt og anerkend din kæreste mere end du plejer
  • … osv…

Men kan det virkelig være rigtigt? Ja, jeg spør’ bare. Og det er ikke fordi at de her ting ikke er i orden, det er da helt fint, hvis det var hele året og hvis det ikke pludselig blev dit ansvar om han/hun var dig utro.

For det mener jeg, at det her lægger op til for “du kan jo godt se min skat, at jeg blev nødt til at knalde den lækre aktuar ude på handicaptoilettet, fordi du var så sur i går og jeg fik jo heller ikke noget i morges”

Og det her er blot for at ens kæreste ikke piller ved andre til julefrokosten, så det er altså lige pludselig ikke din kærestes ansvar hvad han/hun foretager sig, men dit ansvar! Hov, siger jeg bare – så ved du det.

Så jeg giver ikke meget for de her såkaldte julefrokostråd, for man skal da give hinanden en ordentlig omgang i høet mange gange om året, man skal da være overvejende sød og lækker hele året osv. og man må da for pokker også sige til og fra, selvom ens kæreste skal til julefrokost.

Så kære mand, vær din kones julemand, hele året og kære kvinde vær din mands nissepige hele året, så skal det nok blive en god jul også i den lille familie.

ho ho ho…

Glædelig jul fra mig til dig!

Jannie Nielsen Hansen / LoveRoad.dk

– / –

Meget apropos julefrokoster – Just looove this one:

En mand vågner op hjemme med hovedpine og monstertømmermænd. Han kæmper sine øjne op, og det første han ser er et par hovedpinepiller ved siden af et glas vand på sengebordet sammen med en rød rose.
 
Han spiser pillerne og lægger samtidig mærke til, at der er lagt rent tøj frem til ham. Alt omkring ham er ryddet fuldstændigt op. Han får øje på en seddel hvor der står: “Skat, morgenmaden er i ovnen. Jeg tog tidligt af sted på indkøb – Love You”
 
Han vælter ned i køkkenet og til hans overraskelse er der lækker lun english breakfast i ovnen. Der ligger også en frisk morgenavis. Hans søn sidder ved bordet og spiser. Han spørger sin Søn; “Hvad skete der i nat?”
 
Sønnen: – “Du kom hjem klokken 3, hjernedød og fordrukken. Smadrede nogle møbler, kastede op i gangen. Og fik et blåt øje, da du bankede hovedet ind i dørkarmen.
 
” Manden: – “Hvorfor er alt så i perfekt orden og rengjort? Jeg har fået en rose, avis, en sød seddel og morgenmad?
 
Sønnen: – “Nååååå det..! – Mor fik med stort besvær trukket dig ind i soveværelset, og da hun prøvede at trække dine bukser af dig, skreg du: – “Lad mig være din sæk! JEG ER GIFT!” 
 
Dette indlæg blev udgivet i Utroskab. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Julefrokost, julesild og julevild

  1. Pingback: Sæson for utroskab |

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.