er kærligheden blevet væk?

Tror du at kærligheden eller arbejdsglæden er blevet væk? The future depends

Hvis du nu er gået i gang med at finde ud af hvem du er og hvad du står for, så kan det måske være at du finder ud af, at du ikke elsker den du bor sammen med, eller at du ikke er rigtig glad for dit arbejde eller bare for din arbejdsplads.

Det kan godt tage rigtig lang tid at finde ud af, for der er så meget der kan skygge for det.

Du kan gå og sammenligne med alt det der er værre og på den måde blive sur på dig selv, for hvad pokker klager du over, eller du kan være bevidst om alt det gode der også er og alligevel ikke være tilfreds og derfor måske føle at det er dig den er helt gal med.

Men sådan behøver det bestemt ikke at være.

Først og fremmest bør du finde ud af hvorfor at du har det som du har det og det kan være rigtig svært at finde ud af.

Det bedste ville være, hvis du fandt ud af hvad du selv kunne gøre, for at du blev gladere i dit forhold, for dit arbejde eller på din arbejdsplads og så handle på det.

Det kan være at du skal lære at have fokus på alle de gode ting, eller at du skal involvere dig noget mere, eller også er det noget helt andet, som at du bare skal gøre noget for dig selv, noget som giver dig energi og overskud…

Så du skal til at finde ud af hvorfor og hvad du selv kan gøre for at du elsker igen eller bliver glad for dit arbejde igen og lykkes det ikke, så skal du måske ende forholdet og finde dig et andet arbejde?

Jeg tror på kærligheden og jeg tror på at langt de fleste forhold, kan det virkelig betale sig at gøre en indsats for, men det kræver en indsats. Og vælger man at afslutte forholdet så vil det kræve samme indsats for kærligheden i et nyt forhold, hvorfor dog ikke så lægge energien i det forhold man er i?

Jeg læste her forleden en artikel i Søndagsavisen ”Mange bliver sammen med den forkerte”, de nævner bl.a. at hver 12. dansker er sammen med en partner, som de dybest set ikke har lyst til at være sammen med og det synes jeg, er ganske skræmmende mange.

Det er faktisk to forældre i hver skoleklasse, det er 1-2 i din opgang eller på din vej, det er 1-2 i din vennekreds eller familie… Tænk lige over det, det er faktisk mange.

Men hvorfor har man ladet det komme til det, man har jo valgt hinanden og ofte over flere omgange, efter forelskelsen valgte man at lade det udvikle sig til forhåbentlig kærlighed, så valgte man at flytte sammen, at få børn og måske kæledyr sammen, så valgte man at have lån, bil og andet som binder én yderligere sammen.

Jeg tror at langt de fleste af disse mennesker kan finde tilbage til kærligheden igen med sin partner, men det kræver at man vil det. Man kan heller ikke finde sig et nyt arbejde eller rejse sig fra sofaen, hvis man ikke selv vil det, det kræver en indsats og sådan er det også for kærligheden og for selvindsigten.

Man skal ikke blot have ambitioner og handle for sin faglighed på sin arbejdsplads men også have samme eller større ambitioner som man også vil handle på for kærligheden, for det forhold man er i.

Du kan her læse mit indlæg:

For jeg tror at det mange gange er dér det går galt, det er at kommunikationen glider ud og man glemmer kærligheden og undlader at have nogle ambitioner for forholdet som man også vil gøre noget for.

Ofte så har vi en masse behov, ønsker, drømme og forventninger i vores forhold, men hvis vi ikke vil arbejde for det, så vil vi aldrig få disse behov dækket og slet ikke af vores partner som vil gå rundt i lykkelig uvidenhed om at der måske er noget vi ønsker anderledes…

Jannie Nielsen Hansen / LoveRoad.dk

 

Om Jannie Nielsen Hansen

Kommunikator og inspirations-fe som brænder for at skrive og formidle om livet og kærligheden med udgangspunkt i troværdigheden...
Dette indlæg blev udgivet i Selvindsigt. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til er kærligheden blevet væk?

  1. Pingback: At være til fest sammen |

  2. Pingback: Lykke er lige her og lige nu |

  3. Pingback: Elsker eller elskerinde |

Skriv et svar