Sex-guru

SEX

- sagde du sex?

Sjovt som ordet sex får mennesker til at slå lytte bøfferne ud en ekstra gang, hvad er det dog der fascinerer og interesserer os sådan?

Måske er det blot fordi vi alle er seksuelle væsener og har lige så stort behov for sex, som for mad, drikke og at sove og at sex bare er det sjovere?

Jeg har for nylig været til foredrag med sex-guruen Jakob Olrik, og har også fået læst hans nye bog. Jakob er en slags Joan Ørting i maskulin udgave… Bogen oplever jeg mest henvendt til mænd, man kan som kvinde dog også finde noget inspiration.

Jakob er ganske charmerende og har også meget på hjertet. Dog synes jeg at foredraget blev lidt for pjattet i forhold til at jeg mest var kommet for at blive klogere i forhold til at blive underholdt.

Men underholdt det blev jeg for Jakob er møj ligefrem, kalder en spade for en spade og en pik for en pik, take it or leave it og det er egentlig ganske befriende, når det nu også er sex, foredraget som bogen handler om, så havde det også været mystisk at få refereret til blomsterne og bierne.


Jeg kunne godt have tænkt mig at Jakob ikke favnede helt så bredt i bogen, alt og alle er ok, som om at han ville sikre sig at der ikke var nogen der gik forgæves ved køb af bogen…

Jeg er godt klar over at bogen er ment som et slags opslagsværk om man er single, i forhold, vil læse om orgasme, tantra sex, stødteknikker, stillinger eller andet, men når ens eget udgangspunkt er 44 år og i fast forhold, så er det kun lige knap halvdelen der føles relevant.

Jeg kunne også sagtens have undværet afsnit om f.eks. øre-, øjen- og næseorgasme, for mig er det lidt for søgt – I første halvdel af bogen kunne jeg slet ikke mærke hvem Jakob egentlig er og hvad han selv står for.

Men der er mange gode beskrivelser af hvad en kvinde og en mand kan lide, som han også beskriver meget direkte og udførligt. Jakob har også en meget klar holdning til pornoindustrien og prostituerede, som er ganske befriende at høre fra en mand af og som jeg kun kan bakke op omkring.

Jeg oplevede ham noget vag mht. utroskab, hvor han på den ene side fortæller at det er meget normalt og på den anden side at det ikke er acceptabelt.

Han tager dog udgangspunkt i at utroskab slet ikke er besværet værd samt at løgnen og benægtelsen der kan følge er ganske uværdigt for kæresten/ægtefællen samt for en selv og er dermed noget af den værste slags svigt.

Dog er han meget bestemt omkring at udgangspunktet for et forhold er ærlighed og troskab og at man selv skal tage ansvar for sex, kærligheden og sit liv – helt i tråd med min hjemmeside her, så det glæder mig.

Det er skønt at der også er blevet plads til Skilsmisse og hvordan man kommer bedst igennem dette som et helt menneske og vigtigheden af, at man ikke blot gennemlever og udlever sin smerte, men også lærer af det afsluttede forhold og giver mulighed for at man ikke ender op med at hade hinanden, men kan bevare et slags venskab.

Dette er i høj grad også afhængig af hvorfor forholdet afsluttes, da utroskab, løgn og svigt giver meget dårlig grobund for dette.

Jeg vil lige slutte af med et par kloge ord fra Jakob:

”Du bliver ikke en bedre elsker af at lære en masse tekniker. Det gør du kun ved at være nærværende, indlevende og have hjertet på rette sted”

”Vågn op, og få tjekket om du opfylder din mission – Parforhold er ikke en sovepude, det er et aktivt projekt”

”Det er meget svært at tilgive sin partner for utroskab hvis der samtidig er løgne og benægtelser, det er den værste form for utroskab. Ens partner mister selvværd samt tilliden til egne evner for intuition.”

Jakob Olrik er lige nu aktuel med bogen “Mer og bedre sex”

Mer’ og bedre sex er tænkt som en opslagsbog for alle. Mænd, kvinder, singler og par.

Læse om hvordan I som par, kan få en fantastisk erotisk fællesoplevelse ud af den kvindens ekstra kilo og ændrede hormonbalance, når I har “sex under graviditet”.

Eller et meget underholdende og uddybende indblik i, hvor meget nydelse begge kan opnå, hvis han er “Fræk med fingeren”.

Der er gode råd at hente, hvis I er endt som “Onsdagsrulleren”, eller konstant bringer al hverdagens “Brok, brok, brok”, med ind i dobbeltsengen. Måske stikker det dybere, og I skal overveje “hvordan I er et par?”

Kort sagt – i Mer’ og bedre sex er der noget for enhver smag, lyst, behov og nydelse, fortæller Jakob Olrik og lad os bare slå fast – sex er kommet for at blive /nov. 2011

Om Jannie Nielsen Hansen

Kommunikator og inspirations-fe som brænder for at skrive og formidle om livet og kærligheden med udgangspunkt i troværdigheden...
Dette indlæg blev udgivet i Sex og samliv. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Sex-guru

  1. Lone skriver:

    Hej har skrevet to beskeder til dig, de hedder forvirret. Men det er bare ikke på denne her side, håber at du finder dem og skriver tilbage til mig.

Skriv et svar